Facaderenovering i Frederikshavn, Hjørring, Sæby og omegn

Er facaden blevet kedelig at se på, og er det blevet tid til at friske den op med en professionel facaderenovering?

Så lad NP Mureren varetage opgaven. Vi ved, at facaden er med til at danne et godt førstehåndsindtryk af boligen, samt give en ide om, hvor vedligeholdt og velholdt bygningen er. Vi har hjulpet massevis af kunder i og omkring Frederikshavn, Hjørring og Sæby, og vi står naturligvis også klar til at stå for facaderenoveringen hos dig.

Så søger du er erfaren murer til at varetage facaderenoveringen, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os og hør mere

Derfor bør man få lavet facaderenovering

Der findes mange vigtige dele af en bygning, og facaden er bestemt en af dem. Facaden er noget at første man lægger mærke til, når man ser en bygning. Facaden er med til at samle bygningen helhedsindtryk. Det er derfor vigtigt at den fremstår både pæn og velholdt. Vi vil derfor anbefale, at du får lavet en facaderenovering, hvis den f.eks. er begyndt at krakelere eller skalle af.

Vi har gennem tiden hjulpet massevis af kunder med at give facaden på deres hus en overhaling. Du kan derfor være sikker på, at når du lader os varetage opgaven med facaderenovering, så vil du få en smuk facade, som du vil have glæde af i mange år. Med en facaderenovering er man også med til at forlænge levetiden på facaden. 

Fordele ved en facaderenovering

En facaderenovering er en god måde at beskytte sit hus mod vind og vejr, samtidig med at det gør facaden smukkere at se på. Det er også andre fordele som:

  • Med en nyrenoveret facade vil du give din ejendom en genopfriskning, hvilket kan hjælpe på værdien, hvis man senere ønsker at sælge sin bolig.
  • En facade der er velholdt, er nemmere at vedligeholde og vil i fremtiden kræve færre reparationer i fremtiden. Dette vil spare dig tid og penge i det lange løb.
  • Facader er ofte udsat for vejrpåvirkninger som vind, regn, sne og frost, hvilket kan forårsage skader over tid. En facaderenovering kan forbedre husets evne til at modstå disse påvirkninger, hvilket kan hjælpe med at bevare dets integritet og forlænge dets levetid.

Derfor skal du lade NP Mureren stå for facaderenoveringen

Hos NP Mureren har vi masser af erfaring og vi laver alt inden for facaderenovering. Alt fra omfugning af murværket og reparationer af sætningsskader, til netpudsning af facaden. Alt sammen udført professionelt af kvalitetsbevidste og servicemindede håndværkere.

Hos NP Mureren vægter vi kundetilfredshed højt og vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at opnå deres ønskede resultater. Vi er også meget fleksible og har en stærk evne til at tilpasse sig vores kunders individuelle behov og ønsker.

Kontakt os og få et godt tilbud på facaderenovering

Hvad end du har spørgsmål, brug for råd og vejledning, eller blot ønsker at vi skal stå for renoveringen af din facade, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan kontakte os på telefon 40 40 84 22 eller på mail npmureren@hotmail.com. Alternativt kan du også benytte vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.