Din lokale murer i Frederikshavn, Hjørring og Sæby

NP Mureren er et professionelt og kvalitetsbevidst murerfirma, der både laver store som små opgaver

Vi udfører alle opgaver inden for branchen, derfor kan vi også fuldføre lige netop din opgave, hvad end det drejer sig om en renovering, ombygning eller noget helt andet. Uanset hvilken form for opgave du har, så står vi klar til at hjælpe dig. Vores murer har stor erfaring inden for faget, og vores arbejde er altid i høj kvalitet.

Vi har altid kunden i fokus

Vi går meget op i at vores kunder er tilfreds med vores arbejde, derfor er kundeservice og høj kvalitet en vigtig ting for os.

Vi sørger for at have en god dialog med vores kunder under hele forløbet, og vores murer står altid klar til at komme med gode råd. Det medfører at vi sikrer, at du får det bedste slutresultat ud fra dine ønsker og behov.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for flere informationer eller rådgivning. Vi kommer gerne forbi og gennemgår dit projekt og giver dig et uforpligtende tilbud på projektet. 

Du kan kontakte os på telefon 40 40 84 22 eller på mail npmureren@hotmail.com. Alternativt kan du også benytte vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.