Iøjefaldende facaderenovering

Er facaden blevet kedelig at se på, og er det blevet tid til at friske den op med en professionel facaderenovering?

Så lad NP Mureren varetage opgaven. Vi ved, at facaden er med til at danne et godt førstehåndsindtryk af boligen, samt give en ide om, hvor vedligeholdt og velholdt bygningen er. Vi har hjulpet massevis af kunder i og omkring Frederikshavn, Hjørring og Sæby, og vi står naturligvis også klar til at stå for renovering af facaden hos dig.

Så søger du er erfaren murer til at varetage facaderenoveringen, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os og hør mere

Derfor er renovering af facaden en god ide

Der findes mange vigtige dele af en bygning, og facaden er bestemt en af dem. Facaden er noget at første du ser, når du kigger på en bygning. Facaden er med til at samle bygningens helhedsindtryk. Det er derfor vigtigt at den fremstår både pæn og velholdt. Vi vil anbefale, at du får lavet en renovering af facaden, hvis f.eks. din facade er begyndt at krakelere eller skalle af.

Vi har gennem tiden hjulpet massevis af kunder med at give facaden på deres hus en overhaling og i nogle tilfælde et helt nyt udtryk. Du kan derfor være sikker på, at når du lader os varetage opgaven med facaderenovering, så vil du få en smuk facade, som du vil have glæde af i mange år. Med en renovering af facaden, er man også med til at forlænge levetiden. 

Fordele ved en facaderenovering

En facaderenovering er en god måde at beskytte sit hus mod vind og vejr, samtidig bliver facaden smukkere at se på. Der er også andre fordele, som:

  • Med en nyrenoveret facade vil du give din ejendom en genopfriskning, hvilket kan hjælpe på værdien, hvis du senere ønsker at sælge din bolig.
  • En facade der er velholdt, vil i fremtiden kræve færre reparationer. Dette vil spare dig tid og penge i det lange løb.
  • Facader er ofte udsat for påvirkninger fra vejret såsom vind, regn, sne og frost, hvilket kan forårsage skader over tid. En Renovering af facaden kan forbedre husets evne til at modstå disse påvirkninger, hvilket kan hjælpe med at bevare dets integritet og forlænge dets levetid.

Derfor skal du lade NP Mureren stå for facaderenoveringen

Hos NP Mureren har vi masser af erfaring, og vi laver alt inden for facaderenovering. Alt fra omfugning af murværket og reparationer af sætningsskader, til netpudsning af facaden. Alt sammen udført professionelt af kvalitetsbevidste og servicemindede håndværkere.

Hos NP Mureren vægter vi kundetilfredshed højt, og vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at opnå deres ønskede resultater. Vi er også meget fleksible og har en stærk evne til at tilpasse os vores kunders individuelle behov og ønsker.

Kontakt os og få et godt tilbud på facaderenovering

Hvad end du har spørgsmål, brug for råd og vejledning, eller blot ønsker at vi skal stå for renoveringen af din facade, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan kontakte os på telefon 40 40 84 22 eller på mail npmureren@hotmail.com. Alternativt kan du også benytte vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.