Nyt badeværelse til perfektion

Går du med tanker om at få lavet et nyt badeværelse?

Så kan vi hos NP Mureren hjælpe dig med at gøre dine tanker til virkelighed. Med et nyt badeværelse vil du få badeværelse, som du med glæde vil vise frem. Vi har hjulpet massevis af kunder i og omkring Frederikshavn, Hjørring og Sæby, og vi står naturligvis også gerne for dit nye badeværelse.

Så søger du er erfaren murer til at varetage dit nye badeværelse, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os og hør mere

Få et nyt badeværelse, der passer til dig

Når du vælger at få lavet et nyt badeværelse får du mulighed for at præge både en æstetiske og praktiske del af dit badeværelse, så det passer til dig, din stil, og dine behov. Med et nyt badeværelse er du også med til at gøre en stor forskel i forhold til det samlede indtryk af din bolig.

Når der skal laves et nyt badeværelse, er der mange forskellige overvejelser man kan gøre sig. Skal man have et badekar eller en bruseniche? Skal man have lavet en ny håndvask eller har man fået behov for to? Vi ved at der er mange muligheder samt overvejelser, og at det derfor kan være svært at vælge.

Det vigtigste er at tænke på, hvad der passer bedst til dit hjem. Badeværelset er mere en bare det rum, hvor man tager et bad. Badeværelset er også det sted, hvor man kan slappe af og gøre sig klar til dagligdagen. Det er derfor vigtigt, at dit badeværelse harmonerer med resten af din bolig, så badeværelset bliver et sted du nyder at bruge tid.

Hvad koster et nyt badeværelse?

Prisen på et nyt badeværelse vil variere meget fra projekt til projekt. Prisen vil derfor også være forskellig, og være påvirket af forskellige faktorer såsom. Vi ved at prisen kan variere af forskellige faktorer såsom:

  • Hvor mange kvadratmeter skal det nye badeværelse være på?
  • Hvilke armaturer skal der være?
  • Hvilke materialer skal der bruges?

Derfor skal du vælge os til at stå for dit nye badeværelse

Hos NP Mureren har vi som nævnt massevis af erfaring med badeværelser. Der din garanti for, at arbejde er af høj kvalitet, og at du vil ende med et badeværelse, som du vil have glæde af i mange år frem i tiden.

Hvis du har brug for inspiration eller råd og vejledning, så deler vi hellere end gerne ud af vores erfaring. Vi ønsker altid, at du får et resultat, som lever op til dine krav og behov.

Kontakt os og få et godt tilbud på dit nye badeværelse

Hvad end du har spørgsmål, brug for råd og vejledning, eller blot ønsker at vi skal lave dit nye badeværelse, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan kontakte os på telefon 40 40 84 22 eller på mail npmureren@hotmail.com. Alternativt kan du også benytte vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.