Klinker i Frederikshavn, Hjørring og Sæby

Skal du have hjælp til at få lagt dine klinker?

Så kan vi hos NP Mureren hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med klinkerarbejde, og vi har hjulpet massevis af kunder i Frederikshavn, Hjørring, Sæby og omegn. Vi kan derfor naturligvis også hjælpe dig med lægning af dine klinker.

Så søger du en murer med fokus på kvalitet til at hjælpe med lægning af klinker, så tøv ikke med at kontakte NP Mureren.

Kontakt os og hør mere

Derfor er det en god ide at få lavet klinkerarbejde

Nye klinker i badeværelset eller køkkenet kan give rummet et opfriskende udtryk. Der er mange farve- og materialevalg, så du kan vælge de klinker, der passer bedst til din stil og indretning.

Du kan finde en klinke, der passer til dine behov uanset om den skal lægges på væg, gulv eller andet. Klinker er også holdbare materialer, der vil holde i mange år.

Kontakt os og få et godt tilbud på facaderenovering

Hvad end du har spørgsmål, brug for råd og vejledning, eller blot ønsker at vi skal stå for lægning af dine klinker, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan kontakte os på telefon 40 40 84 22 eller på mail npmureren@hotmail.com. Alternativt kan du også benytte vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.